Συνεργασία PVMAINT με PROTERGIA

Home » All News » Συνεργασία PVMAINT με PROTERGIA
Η PVMAINT έχει συνάψει με την PROTERGIA ΑΕ, 100% θυγατρική του Ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, σύμβαση συνεργασίας πανελλαδικά για την Παροχή Ηλεκτρικής Ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές σε σχέση με την ΔΕΗ.
02 Dec 2015

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ :  Αυτή την περίοδο και για νέους πελάτες που υπογράφουν από 15/10/15 μέχρι και τις 31/12/2015 , υπάρχει εκπληκτική προωθητική ενέργεια για τα Οικιακά τιμολόγια Γ1/Γ1Ν (Protergia Οικιακό και Οικιακό Ν) &  για τα τιμολόγια Γ21 (Protergia Επαγγελματικό 1) με επιπλέον έκπτωση 20% (πέραν της κανονικής έκπτωσης τιμολογίων) στην Ημερήσια ενέργεια του ανταγωνιστικού σκέλους για 6 μήνες !!!

 Επίσης επωφελούνται οι Πελάτες Χαμηλής Τάσης με Απαλλαγή εγγύησης, εφόσον ενεργοποιήσουν την πάγια εντολή εξόφλησης των λογαριασμών τους μέσω Πιστωτικής Κάρτας ή Τραπεζικού Λογαριασμού.  

 Για αναλυτικότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της  www.protergia.gr.

 Επίσης :

Για συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις μπορείτε να επισκεφτείτε το :      http://www.protergia.gr/el/service/faq 

 Για  τα Οικιακά Προϊόντα μπορείτε να επισκεφτείτε το :                     http://www.protergia.gr/el/products-and-services/household-products 

 Για  τα Επαγγελματικά Προϊόντα μπορείτε να επισκεφτείτε το :         http://www.protergia.gr/el/products-and-services/commercial-products  

  Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση θελήσετε και θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας.  

  

Με εκτίμηση,

 Για την PVMAINT IKE

   Φίλιππος Λαζαράκος

Τηλέφωνο επικοινωνίας:   2104810045

FAX:                               2104810096

Share: