ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Home » All News » ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
PVMAINT: ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 8 KW ΑΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ - ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ
06 Apr 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H PVMAINTσυνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της στην ελληνική αγορά των φωτοβολταϊκών συστημάτων έθεσε σε λειτουργία ένα νέο φωτοβολταϊκό σύστημα αυτοπαραγωγής- εξοικονόμησης ενέργειας 8 KW σε Οινοποιείο στα Κριεζά Ευβοίας, με τεχνολογία αιχμής .

Το μεγάλο πλεονέκτημα των συγκεκριμένων συστημάτων είναι ότι η ηλεκτρική ενέργεια που παράγουν κατά την διάρκεια της ημέρας, διοχετεύεται απ’ ευθείας στις ηλεκτρικές καταναλώσεις της επιχείρησης  και επιτυγχάνεται έτσι η σημαντική μείωση των λογαριασμών ηλεκτρικής ενέργειας της  καθώς και η προστασία του περιβάλλοντος. Η ετήσια εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνει το Οινοποιείο με το συγκεκριμένο σύστημα θα ανέρχεται σε περίπου 12.000 kWh ανά έτος , ενώ ο χρόνος απόσβεσης της επένδυσης υπολογίζεται σε περίπου 6,5 χρόνια.  

 Η PVMAINT, πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008,στελεχώνεται από εξειδικευμένους μηχανικούς  με πολυετή και εξειδικευμένη εμπειρία στην μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση-τεχνική υποστήριξη φωτοβολταϊκών συστημάτων. Έχοντας εγκαταστήσει πανελλαδικά μεγάλο αριθμό  όχι μόνο διασυνδεδεμένων, αλλά και αυτόνομων φ/β συστημάτων, εξοικονόμησης ενέργειας καθώς και υβριδικά φ/β συστήματα, αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτης σας για αντίστοιχες εξειδικευμένες και αξιόπιστες λύσεις.

Στοιχεία  Επικοινωνίας :

PVMAINT IKE 

 ΑΓ. ΣΑΡΑΝΤΑ 22 ,  18346 ΜΟΣΧΑΤΟ  

ΤΗΛ.: 2104810045-2104810041, FAX : 2104810096

EMAIL:  info@pvmaint.gr,  URL:  www.pvmaint.gr

 Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Φίλιππος Λαζαράκος

Share: